Rólunk Referenciák Régi projektek Elérhetőség LIVE

Rólunk

A 21. században immáron az egész világon és Magyarországon is nagyon hangsúlyosá vált az Internet alapú kommunikáció. Egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak ennek a szegmensnek a reklámügynökségek, rendezvényszervezők.
A folyamatos technikai fejlődésnek, a hazai Internet hálózat fejlődésének a sávszélességek megnövelésének köszönhetően, immáron nálunk is megvalósulhat, hogy jó minőségű élő közvetítések létre jöhessenek. Ezek a közvetítések egyre inkább átveszik a földi sugárzású televíziók szerepét, tartalomban és minőségben is felveszik a versenyt az eddig tartalomszolgáltatókkal.
Nézettség szempontjából pedig a földrajzi korlátok leküzdésével teljes mértékben kijelenthetjük, hogy nagyobb nézőszám érhető el, mint a televízióval.
 
A NETEYES HUNGARY Kft. Magyarország egyik legjelentősebb Web-televíziója, melynek fő profilja rendezvények, sport események, konferenciák, promóciós események, oktatási és kulturális események élőképes internetes közvetítése, illetve ezekről utólagosan összevágott filmek készítése.
Kollégáink az elmúlt mintegy tíz évben közel 850 sport-, kulturális- és egyéb esemény internetes közvetítés szakmai stábját alkották. Ennek tükrében nyugodtan elmondhatjuk, hogy a szolgáltatást hazánk legtapasztaltabb szolgáltatója biztosítja, akik a legkomolyabb referenciákkal és nézőszámokkal rendelkeznek.
 
Saját folyamatosan a legmodernebb számítógépekből álló szerverparkunk és informatikai hátterünk által 12 000 - 15 000 egyidejű látogató kiszolgálást tudjuk garantálni.
Az események után a rögzített anyagokból utómunka stúdiónkban kívánság szerinti filmet készítünk.

Valljuk, hogy a kreativitás és a megbízhatóság a hosszú távú, sikeres ügyfélkapcsolat alapja. Megkeressük a megrendelőink igényeinek legmegfelelőbb megoldásokat, és mindent megteszünk, hogy rendezvényeik élő megjelnítése tökéletes legyen.

Tapasztalataink alapján úgy érezzük, egyre inkább szükség van az igényes szolgáltatásra!

Kérjük, keressenek meg bennünket kérdéseikkel, hogy tanácsainkkal, ötleteinkkel, árajánlatunkkal az Önök segítségére lehessünk.

BÍZUNK BENNE, HOGY A JÖVŐBEN AZ ÖNÖK SZOLGÁLTATÓI IS LEHETÜNK!


 
 
 


PROGRAMNAPTÁR
Előző hónap 2018. Február Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        
 
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Copyright © 2011. Neteyes Hungary Kft. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu